Onze organisatie

De oprichter van Altrasun kwam als piloot op het idee om een reisorganisatie op te richten voor het hogere segment in de zakenwereld. De directie met zijn staf tot en met de jetset, waar business en pleasure hand in hand gaan, naar de mooiste oorden ter wereld brengen. Ook de exclusieve vereniging en de top single reizen voor zakenmensen in het hoogste segment zijn razend populair. Er kwam een gamma aan reizen en evenementen tot stand dankzij de medewerking van piloten, autocoureurs, zakenmensen, touroperators en organisatoren van extreme dreams.

 

Na enige tijd van rustige, maar toch turbulente voorbereiding wordt de crew uitgebreid met gastvrouwen die de gezelschappen begeleiden op hun reizen. De gastvrouwen van Altrasun spelen een belangrijke rol. Zij zijn een combinatie van presentatrice, gastvrouw, stewardess en reisleidster. Naast deze uitgaande reizen wordt  gemikt op binnenkomende reizen in samenwerking met buitenlandse touroperators.  

Gezelschappen die hier in Nederland aankomen, worden  door gastvrouwen van Altrasun ontvangen en begeleid. Het zijn de multinationals, artiesten, sportmensen, filmproducers met hun bijbehorende circus die steeds op zoek zijn naar de ultieme belevenis. Naast de huisvesting en andere faciliteiten verzorgt Altrasun voor deze groepen een dagen of weken vullend programma. Vaak wisselen zij hun drukke werkzaamheden af met het bezichtigen van de steden om in de avond te genieten van de mooiste shows.

In die wieg is Altrasun geboren.