Extreme Dreams

Hier vindt u een kleine greep uit de tientallen mogelijkheden die Altrasun u kan bieden. Extreme Dreams, wist u dat ze bestaan? Onze meest extreme ervaringen vindt u hier.

Verschillende vliegtuigen

Vliegen met straaljagers en klassieke gevechtsvliegtuigen

We laten u bijvoorbeeld afreizen naar Moskou om in een echte MiG-25 te vliegen. Zoekt u het dichter bij huis, vlieg dan in Engeland in een echte straaljager voor een goede prijs! Alles is mogelijk bij Altrasun Travel. Staat uw jongensdroom er niet bij, vraag het ons dan. We verzorgen het graag!

Racewagens op een circuit

Autoracen

Onderga de ultieme racebelevenis! In een dagvullend programma krijgt u de gelegenheid om zelf te racen op Circuit Park Zandvoort. Na een gedegen circuittraining start de endurance race met verplichte pitstop en rijderswissel. Het programma wordt uitgevoerd in samenwerking met Rensportschool Zandvoort van Frank Kerseboom.

Filmregisseur, regisseursbord en cameramensen

Eigen film regisseren

Als de filmillusie werkelijkheid wordt, zult u merken dat een film maken keihard werken is. Vooraf wordt in overleg met u besloten wat voor een film gemaakt gaat worden. Hierbij stelt u uw eigen filmcrew samen met acteurs en cameramensen.

Films maken is de ultieme droom van iedere ambitieuze amateurcineast. U wordt door een professionele regisseur en cameramensen begeleidt. U zult er veel van leren.

U mag zelf bepalen wat voor soort film u wilt maken. Het voordeel dat u heeft, is dat het slechts een kassucces in eigen kring hoeft te worden. Of zijn uw ambities groter?

U gaat leren filmen en regisseren. Hoe moet de camera gepositioneerd worden? Hoe krijg ik diepte in mijn beeld? Hoe maak ik een vloeiende scene uit losse shots? Wanneer is "ik hou van jou" wél een goede tekst? Hoe neem ik geluid op in een disco? Hoe wek ik spanning op? Welke fouten maakt elke beginnende filmer? Hoe laat ik een acteur met zijn ogen spreken? Hoe maak ik een storyboard? Wat is een driepuntsbelichting. Hoe kan ik met één extra lamp tranen opwekken? U leert het allemaal.

Alle ins en outs van het camerawerk, het geluid, licht, scenario, découpage, montage, camera-acteren, opnameleiding en productie worden behandeld. Natuurlijk wordt daarbij aan de techniek uitgebreid aandacht besteed, maar het gaat bij speelfilms en documentaires toch voornamelijk om de inhoud. De vraag wat een groothoeklens is, is minder interessant dan de vraag hoe deze effectief gebruikt kan worden.

Cameraman bedient de camera.